Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka Lysvik tog ny seger mot QBIK

Publicerad:
Qbik förlorade mot Lysvik IF Dam
Qbik förlorade mot Lysvik IF Dam

Lysvik är svårstoppade för tillfället. När laget mötte QBIK borta på Västerstrands IP på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 1-7 (0-3) innebär att Lysvik nu har tre segrar i följd i division 2 västra Svealand dam i fotboll, efter att tidigare haft en tuff trend.

– Lysvik dominerade fullständigt och snygga mål ramlade in i tät följd. En väl genomförd match av oss, kommenterade Lysviks tränare Stefan Johansson.

Lysvik började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Alina Miller till.

Lysvik gjorde 0-2 i 18:e minuten, när Erika Stolpe fick träff.

Lysvik gjorde 0-3 i 20:e minuten, återigen genom Erika Stolpe. Direkt efter pausen nätade Erika Stolpe som med målet fullbordade sitt hattrick och ökade Lysviks ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Nathalie Glavsjö träff och reducerade åt QBIK. Mer än så blev det dock inte för QBIK.

I 75:e minuten ökade Amanda Westlund ledningen.

Emelie Edqvist ökade Lysviks ledning i 80:e minuten.

Lysvik ökade ledningen på nytt, till 1-7, bara sex minuter senare ännu en gång genom Emelie Edqvist. Det fastställde slutresultatet till 1-7.

Erika Stolpe gjorde tre mål för Lysvik.

Med fyra omgångar kvar är QBIK sist i serien, och Lysvik är på sjätte plats.

Lysvik tar sig an BK 30 lag 2 i nästa match hemma lördag 16 september 15.00.

Artikeltaggar

Division 2 västra SvealandFotbollQbikVästerstrands ip

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.