Hoppa till huvudinnehållet

Johan Sundberg matchhjälte för Karlskoga SK

Publicerad:
IFK Skoghall förlorade mot Karlskoga SK
IFK Skoghall förlorade mot Karlskoga SK

Karlskoga SK vann bortamatchen mot Skoghall i division 4 Värmland herr i fotboll med 1–0.

– Vi har svårt att ta tillvara vårt stora bollinnehav, vi skapar för få chanser och är inte tillräckligt heta när chanserna väl dyker upp. Vi blev lite väl ivriga på slutet och gjorde lite för många tekniska fel men vi krigade ända in i slutet men denna gång ville det sig inte, kommenterade Skoghalls ledare Anders Larsson.

Johan Sundberg blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter 37 minuter.

Matchen var mållös till Karlskoga SK tog ledningen i 37:e minuten, genom Johan Sundberg.

Skoghall har två vinster, två oavgjorda en förlust och 8–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Karlskoga SK har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 4–7 i målskillnad. Det här var Skoghalls tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Karlskoga SK:s femte uddamålsseger.

Med fyra omgångar kvar är Skoghall på tredje plats i tabellen, medan Karlskoga SK är på femte plats.

I nästa match, lördag 16 september, har Skoghall Hertzöga borta på Ilanda IP 13.00, medan Karlskoga SK spelar hemma mot Arvika 15.00.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollIFK SkoghallKarlskoga SKMörmons IP

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.