Hoppa till huvudinnehållet

Använd gärna våra idéer när du inga egna har, Daniel Schützer!

Publicerad:
Regionrådet Daniel Schützer (S).
Regionrådet Daniel Schützer (S). Foto: Lisa Olaison

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

I storstilade former som trissade upp förväntningarna så kallade under onsdagen majoriteten (S, C, V) i Region Värmland till pressträff för att berätta om hur de ska lösa den ekonomiska krisen.

Ut från pressträffen kom en tummetott och fruktkorgar… Allt har presenterats tidigare och är inga nyheter. I total brist på egna förslag så går Hälso- och sjukvårdsnämndens ordförande Daniel Schützer (S) istället till attack enligt metoden ”anfall är bästa försvar” och skyller på oss i oppositionen. Vi i Värmlands borgerliga allians (M, Kd, L) har presenterat över 60 förslag hur vi vill att man ska jobba med det nödvändiga och omfattande förändringsarbete Region Värmland behöver genomföra. Eftersom Daniel Schützer inte har egna idéer så rekommenderar vi honom att studera våra. Varsågod, att göra dem till dina egna om du vill. För oss är nämligen värmlänningarnas trygghet och tillgänglighet till vård i hela Värmland viktigare än politisk pajkastning.

För Värmlands borgerliga allians

Fredrik Larsson (M), regionråd

Stina Höök (M), regionråd

Sara Kihlström (Kd), regionråd

Sara Gunnarsson (L), regionråd

Artikeltaggar

BristerDaniel SchützerHälso- och sjukvårdsnämndenModeraternaPolitikRegion VärmlandSocialdemokraternaVårdVård och omsorgVärmlands län