Hoppa till huvudinnehållet

Alexander Oscarson räddade poäng när Töcksfors kryssade

Publicerad:
Töcksfors IF spelade lika mot Västanviks AIF
Töcksfors IF spelade lika mot Västanviks AIF

I halvtid ledde Västanvik matchen på bortaplan i division 4 Värmland herr i fotboll mot Töcksfors med 1-0, efter mål av Johan Bjuremo. Men i andra halvlek jobbade sig Töcksfors in i matchen, och kvitterade genom Alexander Oscarson med 41 minuter kvar av matchen. Matchen slutade 1-1.

– En jämn tillställning som kunde slutat hur som helst, Västanvik tar ledningen i första halvlek, vi har några jättebra chanser som vi bränner. I andra ändrar vi om lite och har riktigt bra tryck på de första 20 i andra. Gör 1-1 genom Oscarsson. Efter detta så svänger matchen fram och tillbaka så oavgjort var nog kanske rättvist denna dag, tyckte Töcksfors tränare Glenn Julin, efter matchen.

Västanviks tränare Cesar Acuna:

– Bra match där oavgjort kanske ändå är rättvist. Första halvleken är rätt jämn med 1-0 ledning för oss. I andra så är vi tyvärr inte helt med och Töcksfors får in 1-1, sedan tycker jag vi tar över och skapar flera chanser att vinna matchen. Matchen slutar 1-1 och kampen om övre halvan av tabellen fortsätter.

Västanvik tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Johan Bjuremo. Direkt efter pausen nätade Alexander Oscarson och kvitterade för Töcksfors. 1-1-målet blev matchens sista.

Töcksfors har två oavgjorda och tre förluster och 4–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Västanvik har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 12–10 i målskillnad. Det här var Töcksfors tredje oavgjorda match den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är Töcksfors på sjunde plats i tabellen, och Västanvik är på sjätte plats.

I nästa match möter Töcksfors Nyedshov hemma och Västanvik möter Forshaga hemma. Båda matcherna spelas lördag 16 september 15.00.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollHagavallenTöcksfors IFVästanviks AIF

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.