Hoppa till huvudinnehållet

Töcksfors och Karlskoga SK kryssade

Publicerad:
Töcksfors IF spelade lika mot Karlskoga SK
Töcksfors IF spelade lika mot Karlskoga SK

Publiken på Hagavallen fick inte se några mål när Töcksfors tog emot Karlskoga SK i division 4 Värmland herr i fotboll. Matchen slutade mållös, 0-0.

– Tyvärr så brännde vi en straff i slutet av första halvlek, en halvlek som vi styr och är lite hetare i men lite för tunna i sista tredjedelen när det vankas chanser. Karlskoga är nog lite hetare än oss i andra och har en boll i ribban. Annars ganska få chanser där 2 lag var starka defensivt. Resultatet var rättvist. Riktigt bra domartrio också det bör nämnas, kommenterade Töcksfors tränare Glenn Julin efter matchen.

Det var fjärde matchen i rad utan seger för Karlskoga SK.

Töcksfors har två segrar, en oavgjord och två förluster och 8–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Karlskoga SK har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 8–8 i målskillnad. Det här var Töcksfors andra oavgjorda match den här säsongen.

Karlskoga SK:s nya tabellposition är åttonde plats, medan Töcksfors är på femte plats.

I nästa omgång har Töcksfors Hertzöga borta på Ilanda IP, söndag 3 september 13.00. Karlskoga SK spelar hemma mot Forshaga lördag 2 september 14.00.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollHagavallenKarlskoga SKTöcksfors IF

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.