Hoppa till huvudinnehållet

Man i 30-årsåldern onanerade utanför bibliotek

Publicerad:
Reporter Oskar Sandström
Oskar Sandström
oskar.sandstrom@nwt.se
Biblioteket i Sunne.
Biblioteket i Sunne. Foto: Åsa Eneljung

Under onsdagen fick polisen samtal om en man som stod och onanerade utanför biblioteket i Sunne. Nu misstänks han för sexuellt ofredande.

Onsdag eftermiddag fick polisen ett samtal om brott i centrala Sunne. Det visade sig vara en man i 30-årsåldern som onanerade utanför biblioteket. Polisen har varit på plats och identifierat mannen, som misstänks för sexuellt ofredande. Han ska vara känd av polisen sedan tidigare, men i andra sammanhang.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättOfredandeSexuellt ofredandeSunne

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.