Hoppa till huvudinnehållet

Valsarna fortsätter att vinna

Publicerad:
Valsarna vann mot Griparna
Valsarna vann mot Griparna

Det går fortsatt bra för Valsarna i Allsvenskan i speedway. På torsdagen mötte laget Griparna och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Griparna blev 47-43.

Därmed har Valsarna sex raka segrar på hemmaplan.

Med en omgång kvar är Valsarna på andra plats i tabellen, och Griparna är på sjätte plats.

Motståndare i sista omgången för Valsarna är Njudungarna. Lagen möts onsdag 23 augusti 19.00.

Artikeltaggar

AllsvenskanGriparnaSpeedwayValsarna

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.