Hoppa till huvudinnehållet

Så påverkas trafiken av konserten: Karlstadsbor uppmanas cykla till Gessle

Publicerad:
Gyllene Tider gör Sverigeturné i sommar
Gyllene Tider gör Sverigeturné i sommar Foto: Tobias Larsson Franzén

Imorgon påverkas busstrafiken av Gyllene Tiders konsert i Mariebergsskogen.

Karlstadshållplatserna Mariebergsskogen, Seminariegatan och Hööksgatan hålls avstängda mellan 17.00 och 23.30 onsdagen den andra augusti. Bussresenärer med linje 10 hänvisas till Älvdalsgatan.

Även båtbussarna avviker från tidtabellen, och håller hållplatserna Mariebergsskogen och Mariebergs strandängar avstängda mellan 15.00 och 23.00. Resande med båtbuss linje 91 samt 94 hänvisas till Orrholmen, som blir närmsta hållplats.

Mariebergsskogen stänger parken från klockan 15.00, tills insläppet börjar 18.00. Endast en del av bilparkeringen hålls öppen. Man uppmanar därför de besökare som har möjlighet att i första hand välja cykel eller buss som transportmedel under onsdagen.

På torsdagen är parken öppen som vanligt igen.

Artikeltaggar

BusstrafikCyklarGyllene TiderKonserterMariebergMariebergsskogenOrrholmenParkerPer GessleSamhälleTrafik

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.