Hoppa till huvudinnehållet

Fixade miljonvinst på trav – för tredje gången: ”Svårt att greppa”

Publicerad:
Cecilia ”Cizzi” Engströms andelsspel gav 1 442 738 kronor – där tio köpare kan casha in 144 273 kronor var.
Cecilia ”Cizzi” Engströms andelsspel gav 1 442 738 kronor – där tio köpare kan casha in 144 273 kronor var.

Semesterplånboken tvingas växla upp till modell XL för de lyckliga som i helgen hade köpt en andel på andelsspelet ”Jäntans BIG” ihopsnickrat av Cecilia ”Cizzi” Engström på MyWay Skoghall.

– Det är alltid svårt att greppa när det är så stora vinster, säger spelmakaren efter att ha fixat sin tredje (!) miljonvinst.

Cecilia ”Cizzi” Engström på spelbutiken MyWay Skoghall hade inför helgen satt ihop andelsspelet ”Jäntans BIG” till lördagens V75-tävlingar.

Och nu regnar pengarna åter över spelbutiken på Skoghall. Över 1,4 miljoner kronor blev vinstsumman som tio andelsköpare får dela på.

Det är tredje gången ”Cizzi” lyckas håva in storvinsten till sina andelsköpare.

– Man blir ju alltid jätteglad såklart.

”Cizzi” är spelläggare på MyWay Skoghall och gör det på heltid. Många timmar av analys och research ligger bakom hennes framgångar.

Frågan många kanske ställer sig: hur gör du?

– Dels hänger jag med mycket i travet så jag har koll redan innan, det behöver man ha. Jag känner till kuskar, hästar och banor. Sen lyssnar jag väldigt mycket på informationen som kommer från stallbacken bland annat och läser tränarintervjuer som finns i facktidningar. Det är svårt att förklara, men slutligen så analyserar jag utifrån min egen känsla.

Över 1,4 miljoner

Det var 1 442 738 kronor som ”Cizzis” andelsspel ”Jäntans BIG” gav i utdelning. Andelarna kostade 699 kronor styck och vinsten per andel blev 144 273 kronor.

Vilka som köpt andelar vet hon inte om:

– Det är ingen som har framträtt. De som köper på nätet ser man inte vilka det är alla gånger. Men det är många grattisrop från andra som tycker att det är kul att jag lyckas så bra.

Artikeltaggar

SkoghallTips och lotteriTravV75

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.