Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till stuga i Värmlands Nysäter – 345 000 kronor blev priset

Publicerad:

Fastigheten på Mon Lilla Solbacken i Värmlands Nysäter har fått nya ägare.

Köpare är Tore Lars-Olov Karlsson, 60, och Britt-Louise Iréne Elisabeth Karlsson, 57, från Vålberg och säljare är Hans Erik Kihlberg. Köpet blev klart i juni 2023 och priset blev 345 000 kronor. Husets byggår är 1945 och det har en boyta på 37 kvadratmeter samt en tomt på 6 630 kvadratmeter.

Knappt en kilometer därifrån såldes för åtta månader sedan ett annat hus, på Stenarsbol Solåsen. Där landade priset på 700 000 kronor för det 68 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSäffle kommunVärmlands länVärmlands Nysäter

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.