Hoppa till huvudinnehållet

Lukasz Stanski gjorde två mål när Töcksfors vann

Publicerad:
Värmlandsbro SK förlorade mot Töcksfors IF
Värmlandsbro SK förlorade mot Töcksfors IF

Det blev Töcksfors som vann matchen borta mot Värmlandsbro i division 4 Värmland herr i fotboll på onsdagen. 1-3 (0-1) slutade matchen.

– Vi förlorar matchen under de första 20 minuterna som är otroligt dåliga från vår sida och där Töcksfors går fram till 3-0. Efter det jämnar matchen ut sig dels lyfter vi oss spelmässigt, dels kanske Töcksfors slår av på takten något. Andra halvlek är betydligt bättre och den vinner vi med 1-0, men är egentligen aldrig nära att komma ikapp, kommenterade Värmlandsbros tränare Anders Eldh efter matchen.

Töcksfors tränare Glenn Julin tyckte så här om matchen:

– Vi dominerar stora delar av första och leder 0-3 till paus. Andra flyttar hemmalaget upp och är hetare på bollarna, gör också 1-3 efter cirka 60 minuter och har även bud på något till. Vi skapar också 2 heta chanser i andra och kunde fått in någon mer boll. Totalt sett en stark bortamatch av oss även om andra halvlek inte var den mest välspelad från vår sida så tar vi 3 viktiga poäng.

Segern var Töcksfors femte på de senaste sex matcherna.

Lukasz Stanski gjorde två mål och Morteza Yawadi ett mål för Töcksfors, enda målskytt för Värmlandsbro blev Tage Skålén.

Töcksfors ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Värmlandsbro är på tionde plats.

Nästa motstånd för Värmlandsbro är Forshaga. Lagen möts onsdag 9 augusti 19.00 på Ängevi. Töcksfors tar sig an IFK Kristinehamn borta söndag 13 augusti 14.00.

Artikeltaggar

BrovallenDivision 4 VärmlandFotbollTöcksfors IFVärmlandsbro SK

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.