Hoppa till huvudinnehållet

Magnus Jakobsson tog tränarseger nummer 1 000

Publicerad:
Magnus Jakobsson jubilerade i Årjäng tillsammans med Listas Marion.
Magnus Jakobsson jubilerade i Årjäng tillsammans med Listas Marion. Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD

I fredagskvällens sista lopp i Årjäng blev det ett jubileum.

Magnus Jakobsson noterades för sin 1000:e seger som tränare.

– Jag är väldigt stolt över det, sa jubilaren i vinnarcirkeln.

2010 trädde Magnus Jakobsson in i tusenklubben för kuskar.

Numera är han också en medlem i motsvarigheten bland tränarna. Efter att ha tagit en överlägsen seger med Listas Marion i fredagens avslutande lopp i Årjäng, blev han den 61:e tränaren med svensk licens att lyckas med bedriften.

– För mig är det här jättestort, alltså. Det får jag lov att säga. Jag är väldigt stolt över det. När det är nära till ett jubileum är det lätt det blir krångligt, så det var skönt att få gjort det så snabbt, sa Magnus vid firandet i vinnarcirkeln.

Och han fortsatte:

– Det har varit många roliga segrar givetvis, men den största är nog Sto-SM med Global Kitten.

Artikeltaggar

ÅrjängJubileumMagnus JakobssonTrav

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.