Hoppa till huvudinnehållet

Stjärnskottet inviger nya utomhusscenen i kvarteret Almen

Publicerad:
Reporter Erik Segerpalm
Erik Segerpalm
erik.segerpalm@vf.se
Artisten Gerd från Karlstad prisades vid P3 Guld-galan tidigare i år.
Artisten Gerd från Karlstad prisades vid P3 Guld-galan tidigare i år. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Värmländska Gerd uppträder när den nya scenen i Karlstadskvarteret Almen invigs den 7 juli. I januari utsågs hon till Framtidens artist vid P3 Guld-galan.

Bygget av den permanenta scenen i kvarteret Almen inleddes i mars och snart står den alltså klar att använda. Talar vid invigningen den 7 juli gör kulturchefen Anna Åberg Bucht och Robert Halvarsson, ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

Uppträder gör utöver popartisten Elin ”Gerd” Lundgren även Visklubben Hallen, gycklaren Marcel Lindström och Patricias danscenter. Evenemanget är gratis att ta del av och invigningsfirandet startar klockan 18.

Läs också

Artikeltaggar

ArtisterGalorInvigningarKarlstadKulturNöje/KulturRobert HalvarssonSveriges Radio P3Visklubben Hallen

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.