Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till lantbruksfastighet i Värmlands Nysäter – 1 750 000 kronor blev priset

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på adressen Gillberga Prästgård Myren i Värmlands Nysäter är nu klar.

Nya ägare är Alice Maria Axelsson, 24, och Karl Yngve Urban Karlsson, 27, från Långserud och säljare är Bengt Peter Kjellberg. Huset är byggt 1938 och har en boyta på 104 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i juni 2023 och priset blev 1 750 000 kronor.

Fastigheten omfattar också en ekonomibyggnad på 156 kvadratmeter, 1 hektar åkermark och 4 hektar skogsmark.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSäffle kommunVärmlands länVärmlands Nysäter

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.