Hoppa till huvudinnehållet

Trots långtidsskadan – värmländskan klar för allsvenska klubben

Publicerad:
Kristin Wiklund, här i Helltontröjan, blir kvar i IFK Örebro där hon hoppas kunna spela mot slutet av nästa säsong.
Kristin Wiklund, här i Helltontröjan, blir kvar i IFK Örebro där hon hoppas kunna spela mot slutet av nästa säsong. Foto: Lisa Olaison

Det blir en fortsättning i allsvenska IFK Örebro för Kristin Wiklund.

Den förre Helltonspelaren har förlängt sitt kontrakt med Närkeklubben, trots att hon kommer missa stora delar av nästa säsong.

Intressanta lottningen i cupen – värmländska profilen kan göra comeback

Värmländskan var en stor bidragande orsak till att allsvenska nykomlingen Örebro höll sig kvar i landets näst högsta serie.

Wiklund var under inledningen av förra säsongen en av lagets nyckelfigurer men en korsbandsskada satte stopp för spel under slutskedet av serien.

24-åringen kommer även missa inledningen av den kommande säsongen men trots det har Örebro valt att förlänga kontraktet med Karlstadstjejen.

”Kristin gjorde en väldigt fin start i allsvenskan fram till att oturen var framme med en skada som resultat i slutskedet av säsongen. Därav kommer mycket av den kommande tiden ligga på rehab men vi hoppas få se Kristin på planen igen innan den kommande säsongens slut”, skriver klubben på sin sajt.

Kristin Wiklund anslöt till IFK Örebro från IF Hellton för tre år sedan när laget spelade i division 1.

Värmlänningen tar över som huvudtränare för storklubben: ”Glad och inspirerad”

Artikeltaggar

HandbollIF HelltonIFK ÖrebroKristin Wiklund

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.