Hoppa till huvudinnehållet

Viktor Eriksson poängräddare för Arvika

Publicerad:
IK Arvika Fotboll spelade lika mot Karlskoga SK
IK Arvika Fotboll spelade lika mot Karlskoga SK

Karlskoga SK:s Ludwig Bergenhem gjorde 1-0 i första halvlek borta mot Arvika i division 4 Värmland herr. I andra halvlek jobbade sig Arvika in i matchen, och kvitterade genom Viktor Eriksson efter 78 minuters spel. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

– En match med två bra målvakter som gör att siffrorna hålls nere. Skulle dock ha gjort gjort något mer mål på våra chanser för att vara helt nöjd. Positivt att vi tar ikapp ett underläge utan att lyckas vinna. Kändes som att vi var närmast att vinna. Vi tar nya tag och förbereder oss inför nästa match, kommenterade Arvikas tränare Christian Berntsson.

Matchen förblev jämn målmässigt till Karlskoga SK tog ledningen i 25:e minuten, genom Ludwig Bergenhem. Viktor Eriksson kvitterade för Arvika med knappa kvarten kvar. 1-1-målet blev matchens sista.

Det här var Arvikas andra oavgjorda match den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Arvika nu ligger på sjunde plats. Karlskoga SK är på tredje plats.

Nästa motstånd för Arvika är Hertzöga. Lagen möts fredag 9 juni 19.00 på Ilanda IP. Karlskoga SK tar sig an Sunne hemma torsdag 8 juni 19.00.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollIK Arvika FotbollKarlskoga SKLingonvallen

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.