Hoppa till huvudinnehållet

120 kvadratmeter stort hus i Köla sålt till nya ägare

Publicerad:

John Hilbers och Catharina Maria Tersmette från Nt Waskemeer, Nederländerna är nya ägare till huset på Hovdane Björkbacka 1 i Köla.

Huset är byggt 1950 och har en boyta på 120 kvadratmeter samt en tomt som är drygt 1,3 hektar stor. Säljare är Bernt Sigvard Forslund, Jan Roland Forslund, Jens Lennart Forslund, Kjell Peter Forslund, Berit Lillemor Forslunds dödsbo, Siv Rigmor Forslunds dödsbo, Hans Göran Forslund, Eva Gunbritt Forslund, Ann Veronika Eskilsson, Mona Jessica Jansson och Per Mikael Sundström. Ägarbytet gjordes i maj 2023 och priset blev 570 000 kronor.

Lite mindre än en kilometer därifrån såldes för sex månader sedan ett annat hus, på Årtakan Arkåsen 1. Där såldes ett 181 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 2 080 000 kronor.

Artikeltaggar

ArvikaBostad och byggenEda kommunFastighetsaffärerVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.