Hoppa till huvudinnehållet

Första segern för säsongen för Rävåsen

Publicerad:
RIK Karlskoga vann mot Hertzöga BK
RIK Karlskoga vann mot Hertzöga BK

Rävåsen har haft det tufft i division 1 mellersta dam i fotboll den här säsongen, men hemma mot Hertzöga kom första segern, efter nio spelade matcher. Rävåsen vann med 5-0 (2-0).

– Vi jobbar som ett lag i 90 minuter och tjejerna följer matchplanen perfekt. Vi har bättre tålamod med bollen idag och skapar mycket bra anfall. Samtidigt som jobbet i defensiven var jättebra över hela planen. Alexandra Blom kommer in och gör en kanon match och gör en fantastisk räddning vid ställningen 2-0 hon sprider ett lugn med sitt luftspel. Men hon ställer också krav på spelare som vi måste göra. Idag så gör alla jobbet i 90 minuter så kollektivet tog denna seger, kommenterade Rävåsens tränare Dennis Fransson efter matchen.

Målgörare för Rävåsen var Nathalie Bergman, Wilma Forsberg, Ida Lilja, Nissa Pereira och Brigitta Pulins.

Resultatet innebär att Rävåsen ligger kvar på 13:e plats och Hertzöga på tolfte plats i tabellen.

Nästa motstånd för Rävåsen är Boo. Lagen möts söndag 11 juni 13.00 på Boovallen. Hertzöga tar sig an Älvsjö AIK hemma lördag 10 juni 16.00.

Artikeltaggar

FotbollHertzöga BKKilsta IPRIK Karlskoga

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.