Hoppa till huvudinnehållet

Gård såld i Sysslebäck – priset: 600 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på adressen Ransby 5 i Sysslebäck är nu klar.

Nya ägare är Kent Benny och Ulla Helena Gårdman, 77 och 72 år, från Mölnlycke och säljare är Riitta Kaarina Törnblom. Gården innehåller ett hus med en boyta på 55 kvadratmeter och 3 hektar skogsmarker. Ägarbytet blev klart i maj 2023 och priset blev 600 000 kronor.

Bara några hundra meter bort såldes för nio månader sedan en annan gård, på Ransby 2. Där landade priset på 890 000 kronor för en 5 hektar stor gård.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSysslebäckTorsby kommunVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.