Hoppa till huvudinnehållet

111 kvadratmeter stort hus i Hagfors sålt till nya ägare

Publicerad:

Försäljningen av huset på adressen Stjärnsnäsvägen 21 i Hagfors är nu klar.

Nya ägare blir Robert Evert Ricus Stravers, 51, och Inge Lamers, 44, boende på Ekendals Väg i Hagfors som köper fastigheten av Gunnar Jan Erik Lindgren, Kerstin Birgitta Irene Flink, Kenneth Sven Bertil Lindgren, Britt Maria Bäckström och Leif Gunnar Strandberg. Det 111 kvadratmeter stora huset är byggt 1961. Ägarbytet gjordes i maj 2023 och priset blev 540 000 kronor.

Lite mindre än en kilometer därifrån såldes nyligen ett annat hus, på Lillstugevägen 18. Priset blev där 580 000 kronor, för det 132 kvadratmeter stora huset.

De senaste tolv månaderna har det sålts 25 hus inom en kilometer från den här fastigheten. Det dyraste var Slåttervägen 6, som gick för 2 200 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerHagforsHagfors kommunVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.