Hoppa till huvudinnehållet

Rådjur på vägen på E18

Publicerad:

Rådjur har kommit upp på vägen och orsakar problem i trafiken på E18 mellan Övre Kvarnmotet och Länsgr. Värmlands/Örebro län vid Bodalen i riktning mot Karlskoga, uppger Trafikverket.

Enligt Trafikverket har händelsen stor påverkan på trafiken, ett körfält är blockerat. Varningen gick ut vid niotiden på förmiddagen på onsdagen och man bedömer att trafiken kommer att påverkas fram till klockan 10.30.

Uppdatering klockan 10:19: Trafiken påverkas inte längre av händelsen.

Artikeltaggar

KristinehamnTrafikhändelser

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.