Hoppa till huvudinnehållet

Hus i Kristinehamn får ny ägare

Publicerad:

Fastigheten på Ugglevägen 6 i Kristinehamn har bytt ägare.

Ny ägare är Else-Britt Marianne Johansson, 86 år, som tar över huset från Ulf Erik Anders Johansson. Ägarskiftet blev klart i december 2022. Husets byggår är 1972 och det har en boyta på 150 kvadratmeter.

De senaste tolv månaderna har det sålts 21 hus inom en kilometer från den här fastigheten. Det dyraste var Apelvägen 8, som gick för 2 650 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerKristinehamnKristinehamns kommunVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.