Hoppa till huvudinnehållet

Älgar på vägen på väg 61

Publicerad:

Trafiken på väg 61 mellan trafikplats Hynboholm och Stenåsmotet i båda riktningarna påverkas av att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket.

Trafikverket bedömer att händelsen har liten påverkan på trafiken. Larmet om händelsen kom in vid sjutiden på morgonen på söndagen och enligt Trafikverkets prognos bedöms trafiken påverkas fram till klockan ett på eftermiddagen.

Uppdatering klockan 13:52: Händelsen har klarats upp och trafiken flyter som vanligt.

Artikeltaggar

KarlstadTrafikhändelser

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.