Hoppa till huvudinnehållet

IFK Kristinehamn segrare hemma mot Sunne

Publicerad:
IFK Kristinehamn Fotboll vann mot IFK Sunne
IFK Kristinehamn Fotboll vann mot IFK Sunne

IFK Kristinehamn besegrade Sunne på hemmaplan i lördagens match i division 4 Värmland herr i fotboll. 3-0 (1-0) slutade matchen.

– Kanonmatch idag av hela laget, tycker vi kommer ut med bra energi från start och snyggt mål av Dogge i första. Sen i andra får vi en flygande start och 2-0 av Dogge igen. Tycker vi kontrollerar matchen i 90 minuter och inte släpper till några målchanser. Plus till hela laget men extra till 2-målskytten, kommenterade IFK Kristinehamns tränare Peter Samuelsson efter matchen.

Sunnes tränare Conny Johansson tyckte så här om matchen:

– 3-0 är i överkant samtidigt som vi heller inte skapade värst mycket. Vi var tröga och sega idag och fick heller inte ett avgörande domslut med oss när Joel Alenmalm blev nedriven i straffområdet utan åtgärd från domaren. Hade vi fått straff och 1-1 då hade vi nog fått mera energi. Kristinehamn var lite hetare idag och var lite mera desperata än oss. Fem minuter in i andra halvlek så slarvar vi och Kristinehamn får göra 2-0. Sista 20-25 tycker jag att vi kommer tillbaka och är det bättre laget men vi får ingen utdelning. 3-0 kontrar de in då vi trycker på för en reducering.

IFK Kristinehamn gjorde första målet. Douglas Andersson slog till, redan i 15:e minuten. Direkt efter pausen nätade Douglas Andersson återigen och ökade lagets ledning.

IFK Kristinehamn gjorde också 3-0 genom Mohamed Nebras Alshalak i 87:e minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

IFK Kristinehamn har tre segrar och två förluster och 10–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sunne har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 8–5 i målskillnad.

Det här betyder att IFK Kristinehamn nu ligger på sjätte plats i tabellen, och Sunne är på femte plats.

Torsdag 1 juni 19.30 spelar IFK Kristinehamn borta mot Värmlandsbro. Sunne möter Råtorp hemma på Nya Kolsvik söndag 4 juni 16.00.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollIFK Kristinehamn FotbollIFK SunneSannavallen

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.