Hoppa till huvudinnehållet

Efterlängtad poäng för Nyedshov – bröt förlustsviten mot Värmlandsbro

Publicerad:
Värmlandsbro SK spelade lika mot IF Nyedshov
Värmlandsbro SK spelade lika mot IF Nyedshov

Nyedshov har haft en tung period med sex förluster i rad i division 4 Värmland herr i fotboll. Men borta mot Värmlandsbro bröts den tung sviten. Det blev 2-2 (1-2) i matchen på Brovallen, och åtminstone en poäng för Nyedshov.

– Vi gör en bra första halvlek där vi har ett stort övertag och skapar mycket målchanser där vi måste göra fler mål. Andra halvlek är en jämnare tillställning och de kan kvittera på en straff. Tungt att tappa 0-2 till oavgjort, men vi får med oss säsongens första poäng hem, något vi får bygga vidare på, kommenterade Nyedshovs tränare Marcus Alperud efter matchen.

Värmlandsbros tränare Anders Eldh:

– Vi har en riktigt svag start på matchen och släpper in 2 mål första 15 minuterna. Efter det rycker vi upp oss och börjar våga hålla i bollen mer och anfalla mer samlat. Även om vi lyckas komma i kapp till 2-2 känns det som en besvikelse, det här är en match som vi borde kunna vinna. På hela taget slarvigt spel från båda lagen.

Värmlandsbros mål gjordes av Marcus Håkansson och Alexander Torp Svensson, Nyedshovs av David Eriksson och Emil Fredriksson.

Värmlandsbro har en seger, en oavgjord och tre förluster och 4–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nyedshov har en oavgjord och fyra förluster och 6–13 i målskillnad.

Det här betyder att Värmlandsbro är kvar på tionde plats, och Nyedshov stannar sist, på tolfte plats, i tabellen.

I nästa omgång har Värmlandsbro IFK Kristinehamn hemma på Brovallen, torsdag 1 juni 19.30. Nyedshov spelar hemma mot Töcksfors söndag 4 juni 15.00.

Artikeltaggar

BrovallenDivision 4 VärmlandFotbollIF NyedshovVärmlandsbro SK

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.