Hoppa till huvudinnehållet

Ägarbyte för hus i Kristinehamn

Publicerad:

Fastigheten Sunnäs 8:3 i Kristinehamn har fått nya ägare.

Tomas Roland Gustavsson och Linda Marie Johansson, båda 48 år, har fått fastigheten som gåva av Tony Åke Gustavsson. Överföringen blev klar i maj 2023. Huset byggdes 1945 och har en boyta på 148 kvadratmeter.

För nio månader sedan såldes ett annat hus lite mer än kilometer därifrån, på Sunnäs 16. Där blev priset för det 108 kvadratmeter stora huset 850 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerKristinehamnKristinehamns kommunVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.