90 kvadratmeter stort hus i Åmotfors sålt till nya ägare

Publicerad:

Fastigheten på adressen Bålstad Branäset 1 i Åmotfors har fått nya ägare.

Köpare är Herman Catharinus Johan Blouw, 60, och Olena Bodera, 49, boende på Bålstad Skogtun i Åmotfors och säljare är Kenneth Foss. Köpet blev klart i maj 2023 och priset blev 1 200 000 kronor. Byggår för huset är 2005 och boarean är 90 kvadratmeter.

I september förra året såldes ett annat hus lite mindre än en kilometer därifrån, på Adolfsfors 48. Där såldes ett 139 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 1 550 000 kronor.

Artikeltaggar

ÅmotforsBostad och byggenEda kommunFastighetsaffärerVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare