Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till villa i Borgvik – 4 850 000 kronor blev priset

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på adressen Sjöhagsvägen 42 i Borgvik är nu klar.

Nya ägare är Marcus Wiktor John Högberg, 34, och Maja Rozic, 30, och säljare är Paulus Willibrordus Jacobus De Groot och Truus Antoinette Regensburg. Husets byggår är 2009 och det har en boyta på 152 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i februari 2023 och priset blev 4 850 000 kronor.

Bara några hundra meter bort såldes i juli förra året ett annat hus, på Sjöhagsvägen 22. Där såldes ett 129 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 3 900 000 kronor.

Artikeltaggar

BorgvikBostad och byggenFastighetsaffärerGrums kommunVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.