Hoppa till huvudinnehållet

38-åring startar nytt handelsföretag på Hammarö

Publicerad:

Nexta AB startades 24 maj 2023.

Företaget har angett följande som verksamhetsbeskrivning:

"Föremålet för bolagets verksamhet är att utveckla framtidens plattform för digital handel och hjälpa företag att lyckas i den digitala ekonomin, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet."

Styrelseordförande är Daniel Larsson Häller, 38 år.

Registreringen av företaget gjordes den 24 maj, och det har sitt säte på Hammarö.

Nexta AB har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

Artikeltaggar

HammaröHammarö kommunNäringslivNya företagVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.