Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till 60-talshus i Segmon – 825 000 kronor blev priset

Publicerad:

Försäljningen av huset på adressen Gamla Vägen 13 i Segmon är nu klar.

Nya ägare blir Thomas Wappler och Katja Wappler-Bach från Berlin, Tyskland som köper fastigheten av Klaus och Gisela Biesewinkel. Det 68 kvadratmeter stora huset är byggt 1967. Ägarbytet gjordes i april 2023 och priset blev 825 000 kronor.

Ett par hundra meter bort såldes i juni förra året en fastighet, på Gammelhyttevägen 2B. Där landade priset på 2 400 000 kronor för byggnader på totalt 204 kvadratmeter.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerGrums kommunSegmonVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.