Hoppa till huvudinnehållet

Nystartat konsultföretag på Hammarö

Publicerad:

Enligt Berndtsson Consulting AB själva kommer deras verksamhet bestå i att "bedriva konsultverksamhet med inriktning på massa- och pappersindustri, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet."

Bolaget, som registrerades hos Bolagsverket den 19 maj, har sitt säte på Hammarö.

Bolaget har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

Företrädare är Thomas Berndtsson, 61 år, som är styrelseledamot samt Lena Berndtsson, 62 år, som är styrelsesuppleant.

Artikeltaggar

HammaröHammarö kommunNäringslivNya företagVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.