En fördelaktig flytt

Publicerad:
Genrebild. Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

När det vankas flytt av olika slag flyr jag mentalt så länge jag kan. Att flytta är tungt, tidskrävande och tråkigt. Därför var helgens händelse en härlig upplevelse som för en stund fick mig att ändra uppfattning.

Jag hade sedan länge lovat en nära vän att hjälpa till med hans flytt från ett hus till ett annat. Jag såg framför mig en hel helg med bärande av möbler, ett ständigt bilkörande mellan husen och snabbmat mellan arbetspassen.

Men som tur var har min vän två barn som jag känt sedan de var pyttesmå. Och denna helg tyckte min vän att det var passande att jag var barnvakt till dessa två medan övriga vuxna skötte flytten. En utmärkt idé tyckte jag. Hux flux byttes den tråkiga fysiska ansträngningen ut mot rolig fysisk ansträngning i form av vattenkrig, ta-lek och cykelturer.

Artikeltaggar

MänskligtMöbler

Läs vidare