Hoppa till huvudinnehållet

Bibliotek stänger i två veckor

Publicerad:
Stadsbiblioteket i Karlstad stänger snart dörrarna i två veckor för den sista delen renoveringen av byggnaden.
Stadsbiblioteket i Karlstad stänger snart dörrarna i två veckor för den sista delen renoveringen av byggnaden. Foto: Karlstads kommun

Stadsbiblioteket stänger i två veckor.

Det meddelar Karlstads kommun i ett pressmeddelande.

Stadsbiblioteket håller på att renoveras och snart stundar den avslutande delen. Det innebär att biblioteket kommer att hålla stängt under två veckor, närmare bestämt från måndag 19 juni till och med söndag 2 juli.

Under perioden går det inte att hämta ut förbeställda böcker, däremot kan man lämna tillbaka lånade böcker och andra media i en återlämningslåda på plan två i Bibliotekshuset.

I pressmeddelandet hänvisar kommunen till närbiblioteken, där man även kan använda datorer, skriva ut och kopiera saker, som är öppna till och med 30 juni. Kronoparkens bibliotek håller öppet hela sommaren. Kommunen tipsar att omlån kan göras på bibliotekets webbplats.

Måndag 3 juli bjuder Stadsbiblioteket in till nyöppning.

Artikeltaggar

BibliotekBöckerDatorerKarlstads kommunKronoparkenLitteraturNöje/Kultur

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.