Dementerar – inte alls klar för Karlstad IBF: ”Blev lite förvånad”

Publicerad:
Jesper Karlsson berättar att även om inget är helt klart ännu, pekar det mesta på att han spelar i Karlstad IBF. Foto: Tommy Andersson

Jesper Karlsson var en stor del i det Karlstad IBF som säkrade spel i SSL för en månad sedan.

Nu pekar det mesta på att han även nästa säsong spelar för klubben.

Under transferfönstrets sista dag värvade Karlstad IBF SSL-meriterade Jesper Karlsson från Hagfors IBS.

När avancemanget var säkrat lyfte tränaren Peter Nordström fram Karlsson som en stor del i kvalvinsten.

Karlsson var själv positiv till en fortsättning och sa dagarna efter avancemanget följande till VF-sporten:

– Vill man något så går det ofta att lösa. Nu har det bara gått några dagar och vi har inte haft det snacket än. Men såklart är jag intresserad samtidigt som vi ska smälta det här och landa i det, berättade han då.

Under torsdagen berättade Karlstad IBF:s klubbchef Mikael Bergqvist för NWT att Karlsson var klar för spel KIBF, men det är han inte, menar han själv.

– Jag blev lite förvånad när jag såg det, för det är inte alls helt klart än. Det är ingen hemlighet att både jag och Karlstad vill att det ska lösa sig, troligtvis kommer det lösa sig också, säger han.

För Karlsson är det viktigt att även Hagfors IBS, klubben han spelat åtta A-lagssäsonger för, får ett besked om vad som väntar när allt är på plats.

– Jag vill visa klubben respekt och vill att saker sker på rätt sätt och i rätt ordning, för än är det inte helt klart. Även om vi troligen kommer att landa i att jag spelar i Karlstad, säger han.

SSL-meriterade centern öppnar för fortsättning i KIBF: ”Jag är intresserad”

Artikeltaggar

Hagfors IBSInnebandyJesper KarlssonKarlstad IBF Herr

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare