Hoppa till huvudinnehållet

Personbil stillastående på väg 236 — helt stopp i ett körfält

Publicerad:

En personbil som har fått stopp påverkar trafiken på väg 236 mellan Cirkulationsplats Jonsbol och Suttern i båda riktningarna, uppger Trafikverket.

Trafikverket bedömer att händelsen har liten påverkan på trafiken. Varningen gick ut vid fyratiden på eftermiddagen på torsdagen och enligt Trafikverkets prognos bedöms trafiken påverkas fram till klockan fem på eftermiddagen.

Uppdatering klockan 17:16: Händelsen har klarats upp och trafiken flyter åter som vanligt.

Artikeltaggar

HammaröTrafikhändelser

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.