Hoppa till huvudinnehållet

Villa från 1919 på 132 kvadratmeter såld i Svanskog – priset: 925 000 kronor

Publicerad:

Fastigheten på Norra Skarbol Södra Haget i Svanskog har fått nya ägare.

Köpare är Linda Kristin Lund och Hans Ludvig Andreas Smidström, båda 29 år, boende på Smedjegatan i Svanskog och säljare är Charlotte Anna Marie Andersson. Köpet blev klart i maj 2023 och priset blev 925 000 kronor. Huset är byggt 1919 och har en boyta på 132 kvadratmeter samt en tomt som är 3 130 kvadratmeter stor.

Lite mindre än en kilometer därifrån såldes i somras ett annat hus, på Norra Skarbol Gullbacken. Priset blev där 850 000 kronor, för det 108 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerSäffle kommunSvanskogVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.