Hoppa till huvudinnehållet

110 kvadratmeter stort hus i Storfors sålt till ny ägare

Publicerad:

Försäljningen av huset på adressen Östra Vägen 21 i Storfors är nu klar.

Ny ägare blir Lena Maria Anna-Stina Jansson, 36, boende på Björkliden Östra Vägen i Storfors som köper fastigheten av Anna Carina Ökvist och Ernst Sören Söderberg. Husets byggår är 1939 och det har en boyta på 110 kvadratmeter. Tomten är 3 832 kvadratmeter. Ägarbytet gjordes i maj 2023 och priset blev 510 000 kronor.

En dryg kilometer därifrån såldes i somras ett annat hus, på Mosserud 2. Där såldes ett 80 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 500 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerStorforsStorfors kommunVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.