Hoppa till huvudinnehållet

IFK Kristinehamn tog klar seger mot Skoghall

Publicerad:
IFK Skoghall förlorade mot IFK Kristinehamn Fotboll
IFK Skoghall förlorade mot IFK Kristinehamn Fotboll

IFK Kristinehamn startade bra i matchen mot Skoghall på bortaplan på söndagen. Och 2-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-0 i matchen i division 4 Värmland herr i fotboll.

IFK Kristinehamns tränare Peter Samuelsson:

– Seger 3-0. Idag spelade vi äntligen som vi ska spela. Bra variation i det korta och långa spelet. Svårt och ge nån extra beröm för alla i laget gör en kanonmatch. Men ska jag ge nån extra plus så är det Moberg som gör en grym räddning vid 1-0 och var stabil hela matchen. Nu ser vi framåt mot nästa match, Arvika borta.

Gästande IFK Kristinehamn gjorde första målet. Henning Reinholdsson gjorde målet, redan i 14:e minuten.

Laget gjorde också 0-2 i slutminuterna av första halvlek, genom Jakob Carlson. Till slut kom också 0-3 genom Filip Thorén som ökade IFK Kristinehamns ledning i 65:e minuten. 0-3-målet blev matchens sista.

Skoghall har tre vinster, en oavgjord en förlust och 8–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan IFK Kristinehamn har tre vinster och två förluster och 9–5 i målskillnad.

Det här betyder att Skoghall nu ligger på fjärde plats i tabellen, och IFK Kristinehamn är på sjätte plats.

I nästa match, fredag 19 maj, har Skoghall Råtorp hemma på Mörmons IP 19.00, medan IFK Kristinehamn spelar borta mot Arvika 19.30.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollIFK Kristinehamn FotbollIFK SkoghallMörmons IP

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.