Hoppa till huvudinnehållet

"Låt oss ha förtroende för Wallin”

Publicerad:
Rickard Wallin, sportdirektör Färjestad BK.
Rickard Wallin, sportdirektör Färjestad BK. Foto: HP Skoglund

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Replik angående insändaren "FBK på tunn is" i VF den 9 maj.

Till alla er Färjestad-fans där ute som ivrigt väntar på att få in nya spetsspelare till klubben, jag tycker det är hög tid att vi tar ett steg tillbaka och tänker efter. Vi har redan många fantastiska spelare som gör ett bra jobb och visar framsteg under Rikard Wallins ledning.

Personligen är jag inte orolig över att vi inte kommer att få in de spelare vi behöver för att förbättra vårt lag. Wallin har visat gång på gång att han är en skicklig sportchef som vet vad han gör. Faktum är att vi inte ens behöver titta längre än till Gustav Rydahls övergång (som är en tråkig saga) till en konkurrent för att förstå att Wallin är klok nog att inte satsa allt på en enskild spelare och att vi inte har alla aspekter i den övergången.

Här är sanningen, mina vänner: spelarna är inte större än klubben. Detta innebär att vi som fans inte heller borde vara ivriga och krävande. Låt oss ha förtroende för Wallin och hans team att göra sitt jobb på bästa sätt.

Så istället för att oroa oss och kräva för många nya spelare, låt oss sätta oss lugnt i båten. Vi har en stark grupp av spelare som kämpar för klubben och som arbetar hårt för att ta oss mot framtida segrar. Med Wallins erfarenhet och kunnande, är jag säker på att vi kommer att fortsätta se framgång under hans ledarskap. Så lugna ner er, ta det lite lugnare, och låt vårt lag och Wallin göra det de är bäst på.

Kasper från Stockholm

Artikeltaggar

FärjestadFärjestad BK HerrGustav RydahlIshockeySport