Hoppa till huvudinnehållet

Värmländsk mäklarbyrå bäst i landet: ”Kvitto på vilket fantastiskt gäng vi är”

Publicerad:
Erik Olsson Fastighetsförmedling har haft kontor i Karlstad i bara tre år. Nu har filialen prisats som bäst i landet inom företaget.
Erik Olsson Fastighetsförmedling har haft kontor i Karlstad i bara tre år. Nu har filialen prisats som bäst i landet inom företaget. Foto: Prvat

Erik Olsson Fastighetsförmedling i Karlstad prisades när företaget höll sin riksgala nyligen. Filialen växte snabbast av alla i riket under 2022.

Det är bara tre år sedan Erik Olsson Fastighetsförmedling öppnade kontor i Karlstad, och utvecklingen har gått snabbt. När företrädarna för landets samtliga filialer samlades i Stockholm nyligen fick man ta emot priset för ”Årets kontor”.

I motiveringen sägs ”Med ett engagemang på sociala medier som sticker ut, kraftigt ökande marknadsandelar och rekrytering av flera lokala toppmäklare har detta kontor verkligen bockat av många rutor”.

Amanda Nilsson som är en av de fem franchisetagarna jublar:

– Det som gör oss allra gladast är att vinna priset som Årets Kontor är att vi får ett kvitto på vilket fantastiskt gäng vi är. Alla mäklarna är både duktiga och erfarna samtidigt som vi har oerhört roligt tillsammans.

Hon fortsätter:

– Det är verkligen jätteroligt att Karlstad-borna tror på oss och har låtit oss växa från noll till en av de större aktörerna i stan på bara några år. Vi är tacksamma för varenda kund som lägger sin bostadsaffär i våra händer.

Artikeltaggar

KarlstadMäklareNäringslivRekryteringSociala medierStockholm

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.