Hoppa till huvudinnehållet

Gräsbrand startade bredvid Ängevi idrottsplats

Publicerad:
Ängevi ishall i Forshaga.
Ängevi ishall i Forshaga. Foto: Tommy Andersson

En gräsbrand på cirka hundra kvadratmeter startade intill Ängevi idrottsplats i Forshaga. Enligt en inringare till SOS så började det brinna i terrängen vid en cykelbana längs med Klarälven.

Väl framme på plats konstaterade räddningstjänsten att branden är cirka hundra kvadratmeter stor, men den var i det närmaste släckt. Det som återstår är en så kallad glödbrand, vilken är mer lågintensiv. Räddningstjänsten blev kvar en timme för släckning och för att blöta marken runt branden för att förhindra spridning.

Artikeltaggar

ÄngeviBränderForshagaIdrottsplatsKlarälvenOlyckor och katastroferSOS Alarm

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.