Ringde SOS 13 gånger – för att han ”inte får någon tjej”: ”Behöver få utlösning”

Publicerad:
Foto: Johan Nilsson/TT

Region Värmland har polisanmält en man för falskt larm för att de anser att han ringt och stört SOS Alarm flertalet gånger.

I slutet av april lämnade Region Värmland in en polisanmälan om falskt larm. I anmälan beskriver de hur en man ringt till 112 minst 13 gånger, helt utan anledning, och därmed stört SOS Alarm och Region Värmland i deras arbete.

När mannen har ringt har han bland annat uppgett att han inte får någon tjej, att han behöver få utlösning och att polisen ska komma och hjälpa honom att handla. Enligt polisanmälan brukar han vara arg och skrika i samtalen.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättPolisanmälanRegion VärmlandSOS Alarm

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare