Hoppa till huvudinnehållet

Karlstad IBF värvar från SSL-konkurrent – får byta position

Publicerad:
Linnea Stenqvist väljer spel i Karlstad IBF.
Linnea Stenqvist väljer spel i Karlstad IBF. Foto: MATHILDA AHLBERG

I helgen kunde VF-sporten berätta att Karlstad IBF var på väg att värva från en SSL-konkurrent.

På tisdagen bekräftade klubben att Linnea Stenqvist från Kais Mora valt spel i klubben.

Karlstad IBF har gjort sitt andra nyförvärv och värvar från SSL-nykomlingen Kais Mora. 21-årige Linnea Stenqvist presenterades på tisdagen och har faktiskt redan spelat SSL-innebandy.

Hon var en del av det lag som åkte ur 20/21 och noterades för 25 matcher och 8 (2+6) poäng. Stenqvist har även spelar U19-landskamper.

I Kais Mora har hon spelat back men det är på en annan position hon är tilltänkt för Karlstad. Laget har behövt stärka upp centersidan efter ett par tapp och det är som center Karlstad ser Stenqvist.

”En spelare som spelat mycket back men är en trygg center i grunden och hon kommer till oss för att stärka upp just centerpositionen”, skriver klubben.

Avslöjar: Karlstad kan vara på väg att värva back från SSL-konkurrent igenFrån petad i Karlstad IBF till landslagsuttagen: ”Inget jag räknat med”

Artikeltaggar

InnebandyKarlstad IBF DamLinnea Stenqvist

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.