Hoppa till huvudinnehållet

Töcksfors vann hemma mot Råtorp

Publicerad:
Töcksfors IF vann mot Råtorps IK
Töcksfors IF vann mot Råtorps IK

En resultatmässigt jämn match slutade till slut med seger för Töcksfors som vann matchen hemma mot Råtorp i division 4 Värmland herr i fotboll på lördagen. 2-1 (1-0) slutade matchen. Mattis Karlsson slog till efter 77 minuter och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

– Det var en jämn match, vi var lite bättre i första halvlek, de hade lite övertag i andra. Mycket kamp å lite finlir i andra halvlek. Moralen och en stark laginsats gjorde att vi tog alla 3 poängen, kommenterade Töcksfors tränare Glenn Julin efter matchen.

Matchen var mållös till Töcksfors tog ledningen i 35:e minuten, genom Alexander Oscarson. Direkt efter pausen nätade Andreas Henriksson och kvitterade för Råtorp.

Mattis Karlsson gjorde det matchavgörande målet i 77:e minuten.

Förlusten var Råtorps andra uddamålsförlust.

Råtorp har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fyra spelade matcher. Töcksfors har sex poäng.

I nästa omgång har Töcksfors Karlskoga SK borta på Stråvallen, söndag 14 maj 14.00. Råtorp spelar hemma mot Forshaga torsdag 11 maj 19.00.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollHagavallenRåtorps IKTöcksfors IF

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.