Hoppa till huvudinnehållet

Nystartade företagen i vårt område - entreprenadföretag ett av dem

Publicerad:

Nyfiken på företag som har etablerats i Arvika, Eda, Filipstad, Forshaga, Grums, Hagfors, Hammarö, Karlstad, Kil, Kristinehamn, Munkfors, Storfors, Sunne, Säffle, Torsby och Årjäng? Här har vi samlat nyheter om näringslivet från veckan som gått.

Atha Fhada AB

Atha Fhada AB bildades av Urban Malmqvist och Alexander Malmqvist 24:e april 2023 i Arvika. Företaget ska verka inom "Bolaget ska förvalta koncernens överskottslikvid samt skapa och sälja dotterbolag. Bolaget kan också äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva annan förenlig verksamhet.".

Balkanboden Holding AB

Balkanboden Holding AB startades av Hisen Meziu, Hafise Meziu och Victor Wiklund, Grant Thornton Sweden AB i Charlottenberg. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Aktiebolaget ska äga och förvalta aktier och andelar i dotter- och intresseföretag samt bedriva därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 27:e april 2023.

Dedehem Måleritjänst

Dedehem Måleritjänst startades av Denes Domokos i Storfors. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Företaget ska utföra måleriarbeten på byggnader och anläggningar både invändigt och utvändigt såsom tak- och väggmålning, spackling, tapetsering, snickerimålning, utvändig målning.". Företaget blev registrerat 24:e april 2023.

Dsh Entreprenad AB

Dsh Entreprenad AB startades av Daniel Strömberg Håkans och Jan Strömberg i Kil. Enligt verksamhetsbeskrivningen kommer företaget arbeta med "Aktiebolaget ska erbjuda industriella reparationer och markentreprenad. Vi utför reparationer på industriella anläggningar och maskiner för både företag och privatpersoner. Våra entreprenadtjänster inkluderar markarbeten såsom schaktning, grundläggning, dränering och vägbyggnad. Utöver detta erbjuder vi även uthyrning av personal för olika typer av projekt och uppdrag, såsom industrimekaniker och anläggningsarbeten.". Företaget registrerades 26:e april 2023.

Ellström Guitars AB

Ellström Guitars AB startades av Peter Ellström och Lena Ellström i Deje. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Tillverkning, reparation, service och konsultation av knäppinstrument. Handel med begagnade knäppinstrument samt försäljning av delar och verktyg för instrumenttillverkning. Artistisk verksamhet som musiker och uthyrning av ljudutrustning till event och därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 27:e april 2023.

Floderer Consulting AB

Floderer Consulting AB bildades av Floderer Edit Nagy Zoltanné och Zoltan Nagy 25:e april 2023 i Karlstad. Företaget ska verka inom "Konsulter, föreläsningar inom hälsa, särskild fokus på hjärtsjukdomar. Vikarierande tjänst som läkare kan förekomma utöver konsultverksamhet.".

Halltech AB

Halltech AB startades av Erik Hallgren och Marie-Louise Sötterman i Arvika. Enligt verksamhetsbeskrivningen kommer företaget arbeta med "Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom bygg och offshorebranschen.". Företaget registrerades 26:e april 2023.

Hasseln Konsult i Värmland AB

Hasseln Konsult i Värmland AB startades av Sven Bertil Ryman och Andy Von Essen i Arvika. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Konsultverksamhet inom ekonomiområdet samt därmed förenlig verksamhet samt förvaltning av lös egendom.". Företaget blev registrerat 28:e april 2023.

Kontorseliten Invest Sv AB

Kontorseliten Invest Sv AB startades av Mikael Gustafsson, Linus Woolke Tyresten, Stefan Andersson Asker och Thomas Karlsson, Ernst & Young Aktiebolag i Karlstad. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta lös egendom samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 26:e april 2023.

Långav Fastighet AB

Långav Fastighet AB startades av Jonas Kilgren, Erik Kilgren och Jörgen Nilsson i Sysslebäck. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget blev registrerat 25:e april 2023.

Mj Healthcare Solutions AB

Mj Healthcare Solutions AB bildades av Maria Vangouver och Zebulohn Jägetoft 25:e april 2023 i Karlstad. Företaget ska verka inom "Medicinsk konsultverksamhet som läkare, inom hälso- och sjukvårdssektorn. Förvaltning av förvärvat bolagskapital genom värdepappershandel.".

Obgyn Plus Sverige AB

Obgyn Plus Sverige AB startades av Hugo Hessel, Anna Denholm Hessel och Caroline Denholm Lagerström i Karlstad. Enligt verksamhetsbeskrivningen kommer företaget arbeta med "Bolaget ska verka som hyrläkare inom obstetrik och gynekologi, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 27:e april 2023.

Olssons Trädgård

Olssons Trädgård startades av Lars Olsson i Sunne. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Trädgårdsskötsel och planering och anläggning av rabatter och köksträdgårdar trädgårdar samt uppförande av exempelvis altaner och växthus.". Företaget blev registrerat 28:e april 2023.

Remjeng Torp Venue AB

Remjeng Torp Venue AB startades av Botho Jennifer Andersson, Henrik Hunnålvatn Haagensen och Carol Andersson i Koppom. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Bolaget ska erbjuda, unika campingupplevelser, bedriva verksamhet inom uthyrning av lokal för event och bröllopsarrangemang och andra sammankomster, hyra ut korttidsboende och därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 28:e april 2023.

Re:Self AB

Re:Self AB startades av Charlotte Sandén och Marcus Lindholm i Karlstad. Enligt verksamhetsbeskrivningen kommer företaget arbeta med "Företaget ska bedriva konsultverksamhet inom vård och omsorg, skönhetsbehandlingar, estetiska behandlingar, redovisningstjänster och bedriva skönhetsklinik med skönhetsbehandling, försäljning av hudvård och estetiska behandlingar och därmed jämförlig verksamhet.". Företaget registrerades 26:e april 2023.

Top Floor Tattoo AB

Top Floor Tattoo AB bildades av Erik Olov Axel Örnström och Stina Jonsson 25:e april 2023 i Karlstad. Företaget ska verka inom "Top Floor Tattoo är en tatueringsstudio. Tatueringsstudion kommer att ta emot kunder för tatuering samt ha inhyrda tatuerare som är egna företagare.".

Voidlogic AB

Voidlogic AB startades av Matts Årling och Stig Gunnar Årling i Arvika. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Företaget ska bedriva konsultverksamhet inom it, utveckla mjukvaruprodukter och -tjänster.". Företaget registrerades 26:e april 2023.

Wraptech Service Team AB

Wraptech Service Team AB bildades av Åke Lars Göran Vik och Hans Dalgren 26:e april 2023 i Grums. Företaget ska verka inom "Företaget skall bedriva kundservice på vägande och prismärkande utrustning till livsmedlesbutiker. Företaget skall bedriva produktutveckling av programvara och hårdvaruverktyg för att minska matvarusvinnet i livsmedels- butiker. Företaget skall bedriva teknisk utveckling av elektronisk produktinformation till detaljhandel. Företaget skall bedriva installation och utbildning av teknisk utrustning till livsmedelsbutiker och annan detaljhandel. Företaget skall bedriva uthyrningsverksamhet av personal.".

Artikeltaggar

NäringslivNya företag

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.