Hoppa till huvudinnehållet

Hemmaförlust för Rävåsen mot Enskede

Publicerad:
RIK Karlskoga förlorade mot Enskede IK
RIK Karlskoga förlorade mot Enskede IK

Rävåsen fick se sig besegrat i mötet med Enskede på hemmaplan i division 1 mellersta dam i fotboll, med 0-2 (0-0).

– Vi gör en bra första halvlek igen och skapar lite lägen. Tyvärr så tvingas vi göra lite förändringar i halvlek som gör att vi tappar lite snabbhet framåt. Men tittar man på chanserna så tycker jag Enskede är det starkaste laget i andra. Jag tycker Elin gör en jättebra match i målet och att Ida såg pigg ut idag. Brigs som precis kommit in i laget tror jag kommer bli nyttig framåt, kommenterade Rävåsens tränare Dennis Fransson.

Efter en mållös första halvlek var Enskede starkare i andra halvlek.

I Enskede blev Tilda Krusnell och Jenny Mattsson målgörare, med ett mål var.

Rävåsen ligger på elfte plats i tabellen efter matchen, medan Enskede ligger på första plats.

I nästa omgång har Rävåsen Smedby hemma på Kilsta IP, söndag 7 maj 13.00.

Artikeltaggar

Enskede IKFotbollKemab ArenaRIK Karlskoga

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.