Hoppa till huvudinnehållet

Premiär för lågprishandelns 200:e butik – öppnar på torsdag

Publicerad:
Jem & fix öppnar sin 200:e butik när det är premiär för den i Sunne på torsdag.
Jem & fix öppnar sin 200:e butik när det är premiär för den i Sunne på torsdag. Foto: Lisa Olaison

På torsdag öppnar Jem & fix på Brårudsområdet i Sunne.

Det blir lågprisbyggmarknadens 200:e butik i Skandinavien.

Det är därmed en lite speciell etablering som slår upp portarna senare i veckan. Placeringen är på det område som Lerans bygghandel låg tidigare och efter att ha öppnat den första butiken i Sverige 2005 blir den i Sunne nummer 63 i ordningen.

– Vi är på en fantastisk resa med jem & fix. Kedjan har nu uppnått 200 butiker i Skandinavien och totalt 2600 anställda. Framöver kommer vi att växa oss mycket större och öppna ännu fler butiker runtom i Sverige, säger Fredrik Hennings, VD för Jem & fix Sverige, i ett pressmeddelande.

Redan i höst öppnas nästa butik i närområdet när planen är att inviga den som upprättas i Torsby.

Artikeltaggar

ButikerHandelPremiärerSunneTorsby

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.