Hoppa till huvudinnehållet

Partiledare besöker stämman i Brunskog

Publicerad:
Reporter Joakim Strand
Joakim Strand
joakim.strand@vf.se
Muharrem Demirok är en av gästerna när Centerpartiets i Värmland kallar till distriktsstämma på lördag.
Muharrem Demirok är en av gästerna när Centerpartiets i Värmland kallar till distriktsstämma på lördag. Foto: Johan Nilsson/TT

På lördag kallar Centerpartiet till distriktsstämma i Brunskog.

Bland gästerna återfinns nye partiledaren Muharrem Demirok.

– Det ska bli roligt att hälsa Muharrem välkommen till Värmland och hans första besök hit som partiledare, säger Anna-Lena Carlsson, distriktsordförande, i ett pressmeddelande.

Muharrem Demirok valdes till ny partiledare på en extrainsatt partistämma i Helsingborg i mars. Värmländske riksdagsledamoten Daniel Bäckström, som kandiderade till partiledarposten efter Annie Lööf, finns också på plats i hembygdsgården i Brunskog. Bäckström är förste vice ordförande i partiet.

– Vi ser fram emot spänstiga debatter om politik och trevliga samtal med centerpartister från hela Värmland, säger Anna-Lena Carlsson i pressmeddelandet.

Valberedningen föreslår att Anna-Lena Carlsson väljs om som ordförande. Även Frida Pettersson, Karlstad, Adam Slottner, Kristinehamn, David Bildt, Hagfors, Sophia Paulsson Sjödin, Årjäng, Nour Aghy, Karlstad och Mona Smedman, Arvika, står på listan över omval.

Kristina Lundberg, Sunne, Martin Andersson, Forshaga och Kenneth Bengtsson, Kil, är föreslagna som nya i styrelsen.

Totalt räknar Centerpartiet att närmare 130 ombud sluter upp på lördag.

Artikeltaggar

Anna-Lena CarlssonBrunskogCenterpartietDaniel BäckströmErik EvestamFrida NilssonKarlstadMuharrem DemirokNyvalPolitikVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.