Hoppa till huvudinnehållet

Nytt företag startar i Forshaga : F&S Landskapsservice AB

Publicerad:

F&S Landskapsservice AB, som har sitt säte i Forshaga, ska jobba med "med en landskapsingenjörsutbildning och en häst- och laserterapeututbildning kommer vi att erbjuda konsultering och utförandetjänster inom områdena natur, trädgård, häst och landskap".

Bolaget registrerades hos Bolagsverket den 19 april.

Företaget har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

Styrelseledamot är Sara Westerlund, 33 år. Styrelsesuppleant är Fredric Stävenborg, 46 år.

Artikeltaggar

DejeForshaga kommunNäringslivNya företagVärmlands län

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.