Hoppa till huvudinnehållet

Sunne vann trots uppryckning av Töcksfors

Publicerad:
IFK Sunne vann mot Töcksfors IF
IFK Sunne vann mot Töcksfors IF

Matchen mellan Sunne och Töcksfors i division 4 Värmland herr slutade 2-1. Hemmalaget Sunne hade greppet i första halvlek och ledde med 2-0 och lyckades hålla undan till seger, trots att Töcksfors lyfte sig i andra halvlek.

– En premiär är alltid en premiär och med handen på hjärtat skulle vi stängt ner denna match under första halvlek. Vi har en 2-0 ledning i halvlek men blir försiktiga i andra och bjuder in dem i matchen igen. En härlig trepoängare in på kontot, kommenterade Sunnes tränare Conny Johansson.

När lagen senast möttes blev det seger för Töcksfors med 2-1.

Söndag 23 april möter Sunne Forshaga borta 18.30 och Töcksfors möter Värmlandsbro hemma 15.00.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollIFK SunneTöcksfors IF

Så här jobbar VF med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.